Προτάσεις για τους κτηνιάτρους!

Η Fresiamed προτείνει λύσεις για τους κτηνιάτρους, οι οποίες θα διευκολύνουν τη δουλειά τους, προσφέροντας αποτελεσματική δράση στα κατοικίδια που την έχουν ανάγκη.
Τα προϊόντα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε:
περιποίηση, επούλωση τραυμάτων και εγκαυμάτων,
• σε δερματίτιδες και μυκητιάσεις,
• για αντησηψία σε στόμα, αυτιά, μύτη
• σε χειρουργικές επεμβάσεις κ.α.

Πιο συγκεκριμένα:
Για τη διαχείριση πληγών και τραυμάτων μετά από επέμβαση, για εγκαύματα ω2 2ου βαθμού και για δερματικά έλκη, προτείνουμε τη σειρά Fylladerm του ιταλικού οίκου Svas/Biosana, με Σεντέλα και τσουκνίδα και προσφέρει αναλγητική, αντιφλεγμονώδη και αναπλαστική δράση.
Η σειρά περιλαμβάνει εμποτισμένη γάζα που τοποθετείται κατευθείαν πάνω στο τραύμα, κρέμα και spray που δημιουργεί προστατευτικό φιλμ και έχει επιπροσθέτως και υαλουρονικό οξύ).

Δύο σειρές προϊόντων έχουν ως βασική δραστική ουσία το Ozoile, ένα πατενταρισμένο προϊόν του ιταλικού οίκου Erbagil, που είναι οζονισμένο εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο με προσθήκη βιταμίνης Ε.
Το Ozoile δρα ως αποτελεσματικό τοπικό αντιβιοτικό και έχει ταυτόχρονα και την αντιφλεγμονώδη δράση της κορτιζόνης, αλλά επειδή είναι φυσική σύνθεση δεν έχει ανεπιθύμητες ενέργειες.

Οι σειρές αυτές είναι:
Η σειρά Rigenoma για κάθε είδους δερματίτιδα, μυκητίαση και δερματική λοίμωξη, περιλαμβάνει κρέμα, spray και υγρό απολυμαντικό σαπούνι.
Η σειρά Otorig περιλαμβάνει το Nasal Spray (αποσυμφορητικό, αντιμικροβιακό και αναπλαστικό), το Oral Spray για αντισηψία στη στοματική κοιλότητα σε επεμβάσεις, μυκητιάσεις, λοιμώξεις και το Ear Drops για ωτίτιδες, εκζέματα, λοιμώξεις, μικροτραυματισμούς του πόρου.

Για χειρουργικές επεμβάσεις σε ζώα προτείνουμε:

  • Χειρουργικά πεδία με ή χωρίς οπή, δύο και τριών στρώσεων απορροφητικού μη υφασμένου υλικού, σε διάφορες διαστάσεις.
  • Για γρήγορη αιμόσταση προτείνουμε τη διαλυτή γάζα της Suntouch, σε 3 διαφορετικές διαστάσεις.
  • Για σύγκλιση πληγών, αντί για το κλασικό ράμμα, προτείνουμε την κόλλα σύγκλισης πληγών Tissue Aid της Genejet.
  • Για καθαρισμό από υπολείμματα κόλλας στο δέρμα προτείνουμε το αφαιρετικό spray Lentell, της Lendismed, που δεν περιέχει αλκοόλ και δεν ερεθίζει το δέρμα.

Τέλος, για ενίσχυση του ανοσοποιητικού, την ευεξία και χαλάρωση των νευρικών κατοικιδίων προτείνουμε το έλαιο CBD 3% για κατοικίδια, της Olympians Hemp. Πρόκειται για απόσταγμα κανναβιδιόλης ελληνικής παραγωγής.

Write a comment

Your email address will not be published. All fields are required