Αναζήτηση

Εξωτερική Ωτίτιδα: Μια νέα προσέγγιση!

Η εξωτερική ωτίτιδα (γνωστή και ως αυτί του κολυμβητή), είναι μια μόλυνση του έξω ακουστικού πόρου. Πρόσφατα προστέθηκε στις θεραπευτικές επιλογές η χρήση του Otorig drops.

Τα κορυφαία οφέλη του Ozoile

Το Ozoile είναι μια ισχυρή φυσική θεραπεία για μια ποικιλία προβλημάτων υγείας, ειδικά εκείνων που σχετίζονται με την υγεία του δέρματος. Είναι πατενταρισμένο προϊόν της Ιταλικής Εταιρείας Erbagil.

Τι είναι το Centella asiatica και τι προσφέρει;

Το Centella asiatica (γνωστό και ως gotu kola), είναι ένα βότανο με μακρά ιστορία που ανακαλύπτουμε ξανά! Το πολυετές φυτό είναι εγγενές στην ασιατική ήπειρο και χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στην Αγιουρβέδα, την παραδοσιακή κινεζική και ινδονησιακή ιατρική.

Τσουκνίδα (Urtica Dioica): Θεραπευτικές ιδιότητες

Η τσουκνίδα είναι ποώδες φυτό που ευδοκιμεί στην Ευρώπη, την Ασία, τη βόρειο Αφρική και τη Βόρεια Αμερική. Η επιστημονική της ονομασία είναι Urtica dioica και στον αγγλοσαξωνικό κόσμο είναι γνωστή ως common nettle.

Άρνικα: Mια μαργαρίτα που μας θεραπεύει

Το φυτό άρνικα που μοιάζει με μαργαρίτα στην όψη, έχει σημαντικές θεραπευτικές ιδιότητες που ήταν γνωστές από την εποχή του Διοσκουρίδη. Στην Ελλάδα είναι αυτοφυές βότανο.

Τι κάνει ξεχωριστά τα καλλυντικά της Erbagil

Η σειρά καλλυντικών της Erbagil, ξεχωρίζει για πολλούς λόγους, όπως η ποιότητα, η αποτελεσματικότητα, η διαδικασία παραγωγής, οι πατέντες που έχει κατοχυρώσει η εταιρεία, τα αγνά φυτικά συστατικά που περιέχουν.

H FRESIAMED ΣΤΟ PHARMA POINT 2022!

Η Fresiamed συμμετείχε στο PHARMA point. που συμπληρώνει φέτος είκοσι χρόνια ζωντανών διοργανώσεων, από το 2001, όταν άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες του.
Back to Top
Product has been added to your cart