Αναζήτηση

Aς συγκεντρωθούμε λοιπόν!

Πόσες και πόσοι στ’ αλήθεια μπορούν να ισχυριστούν ότι μέσα στους τρελούς ρυθμούς της καθημερινότητας, δεν ξεχνούν πράγματα, ονόματα, δεδομένα;  Μπορούμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας, και πώς;

Μερικές συμβουλές σε όσες/όσους κάνουν περιστασιακά αθλητισμό

Να σημειώσουμε ότι κάποιος που αρχίζει να κάνει σπορ, γυμναστική ή τρέξιμο, δεν μπορεί να γίνει «πρωταθλητής» από τη μια στιγμή στην άλλη, αν δεν φροντίσει να προετοιμάσει το σώμα και το μυαλό του για την αλλαγή...

Ταξίδι για εργασία ή διακοπές; Αντιμετώπισε το jet lag!

Ένα συχνό πρόβλημα που αφορά σχεδόν το σύνολο των ταξιδιωτών που χρησιμοποιούν αεροπλάνο και θα πρέπει να κάνουν μια μεγάλη πτήση ως τον προορισμό τους, είναι το jet lag. Διαβάστε για μια νέα προσέγγιση που διαφέρει!

Κολπική ξηρότητα: Η φύση δίνει λύσεις!

Η γυναικεία ξηρότητα, γνωστή και ως κολπική ξηρότητα ή κολπική ατροφία, είναι μια κοινή πάθηση που επηρεάζει πολλές γυναίκες. Χαρακτηρίζεται από έλλειψη υγρασίας στην περιοχή του κόλπου, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε δυσφορία κατά τη σεξουαλική επαφή και άλλες δραστηριότητες. Διαβάστε πως αντιμετωπίζεται με επιτυχία!

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ HELLAS PHARM 23

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και εφέτος το μεγαλύτερο Συνέδριο/Εμπορική Έκθεση του Φαρμακευτικού κλάδου «Hellas Pharm”. Από ένα τόσο σημαντικό γεγονός δεν μπορούσε να λείπει η Fresiamed, τα προϊόντα και οι άνθρωποι της!

Τριχόπτωση: Μπορούμε να γυρίσουμε πίσω το χρόνο;

H τριχόπτωση είναι ένα πρόβλημα που αφορά και τα δύο φύλα αλλά και όλες τις ηλικίες (περισσότερο βέβαια τις μεγαλύτερες). Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που μπορούν να προκαλέσουν μερική ή πλήρη τριχόπτωση. Ας δούμε τους σημαντικότερους:

Ωμέγα 3 λιπαρά: Απαραίτητα για μια καλή υγεία!

Τα Ωμέγα 3 είναι πολυακόρεστα λιπαρά οξέα που εμπλέκονται σε σημαντικό βαθμό στις κυτταρικές διεργασίες, σε κάθε επίπεδο ιστού στο σώμα, από το νευρικό σύστημα έως το δέρμα. Περισσότερα...

Αποχαιρετώντας τον χειμώνα με… ιώσεις!

Οι ιώσεις φέρνουν πονόλαιμο, βήχα, μπουκωμένη μύτη και άλλα. Ο οργανισμός μας έχει ανάγκη από λύσεις επί των συνεπειών, που περιλαμβάνουν ενίσχυση του ανοσοποιητικού αλλά και αντιμετώπιση των συμπτωμάτων! Η CannaOro έχει δημιουργήσει δυο πρωτοποριακά φυσικά σκευάσματα που φέρνουν γρήγορη και ασφαλή ανακούφιση.
Back to Top
Product has been added to your cart