Αναζήτηση

Ripadermina για τέλειο αποτέλεσμα στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας!

Η Ripadermina είναι ένα νέο φυτικό προϊόν που παράγεται στην Ιταλία από τον Όμιλο SVAS/Biosana και αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από τη Fresiamed. Πρόκειται για μια καινοτόμο φόρμουλα που περιλαμβάνει εκχυλίσματα από «θαυματουργά» φυτά.

Έρχεται η άνοιξη και οι… δερματίτιδες!

Η άνοιξη είναι η ομορφότερη εποχή του χρόνου, γεμάτη ανθισμένα λουλούδια και ζωντάνια. Ωστόσο, για πολλούς ανθρώπους, μπορεί να σημαίνει και την επιστροφή των δερματιτίδων. Επιλέξτε μια φυσική αποτελεσματική και ασφαλή αγωγή!

Τα βασικά για τη Σμηγματορροϊκή Δερματίτιδα και μια πρόταση θεραπείας

Η σμηγματορροϊκή δερματίτιδα είναι μία συνηθισμένη, χρόνια πάθηση που επηρεάζει άτομα όλων των ηλικιών. Παρατηρείται συνήθως στο 2-3% του γενικού πληθυσμού ενώ είναι πιο συχνή στους άνδρες ηλικίας 30-60 ετών. Με χρήση spray RIgenoma θα δείτε διαφορά!

Σύγκαμα στα βρέφη και ασφαλείς λύσεις

Το σύγκαμα (παράτριμμα) είναι ένα συχνό πρόβλημα στα παιδιά της βρεφικής ηλικίας. Ουσιαστικά πρόκειται για ερεθισμό του δέρματος που οφείλεται στη χρήση της πάνας και την επαφή με ούρα και κόπρανα. Η ουρία και η αμμωνία που παράγεται, είναι υπεύθυνη για τον ερεθισμό. Αν δεν φροντίσουμε για την καλή υγιεινή του βρέφους, το σύγκαμα λόγω της υγρασίας και της θερμότητας τοπικά, θα οδηγήσει σε μυκητιάσεις, δερματίτιδες, μολύνσεις.

Ακμή και Ozoile!

Η ακμή είναι μια δερματολογική πάθηση που συνήθως εμφανίζεται κατά την εφηβεία. Προκαλείται από την αύξηση της λιπαρότητας και την απόφραξη των πόρων από νεκρά κύτταρα του δέρματος. Αφορά κυρίως τους εφήβους, αλλά μπορεί να επηρεάσει και ενήλικες.

Τι προσέχω επιλέγοντας ρινικό Spray

Τα ρινικά σπρέι, αν και είναι αποτελεσματικά στην ανακούφιση συμπτωμάτων όπως η αποσυμφόρηση, έχουν τα δικά τους προβλήματα και παρενέργειες.

Κηραλοιφή: Μια παλιά αλλά και τόσο σύγχρονη θεραπευτική προσέγγιση!

Τις κηραλοιφές τις μάθαμε από τις γιαγιάδες μας και ήταν μια καλή, γρήγορη και αποτελεσματική λύση σε συχνά δερματολογικά προβλήματα, αλλά και για καλλωπισμό, αιώνες πριν ασχοληθούν με αυτές οι εταιρείες καλλυντικών.
Back to Top
Product has been added to your cart