Διακοπές με πλήρες βαλιτσάκι Πρώτων Βοηθειών!

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» λέει ο σοφός λαός. Και η αλήθεια είναι πως χωρίς να έχουμε τη διάθεση να γίνουμε μάντεις κακών, το να έχουμε μαζί μας στις διακοπές το βαλιτσάκι «Πρώτων Βοηθειών» μας απαλλάσσει από πρόσθετο άγχος αν συμβεί το απρόοπτο.

Το κλασσικό βαλιτσάκι περιέχει ιώδιο, οινόπνευμα, τσιρότα, βαμβάκι, κάποιο αντισταμινικό, αναλγητικά, αντιπυρετικά, κάποιο κολλύριο, φάρμακα για τη διάρροια, εντομοαπωθητικά, για την ανακούφιση από τσιμπήματα και φυσικά τα φάρμακα που παίρνουμε σε χρόνια βάση.

Επίσης θα πρέπει να έχει κάποια μικροεργαλεία, όπως ψαλιδάκι, τσιμπιδάκι κλπ.

Εκτός των παραπάνω, χρειάζεστε ακόμα:

  • Κάτι για την αντιμετώπιση τυχόν τραυμάτων, που να είναι εύκολο στη χρήση, για κάθε ηλικία, κατά προτίμηση φυσικό, που να ανακουφίζει, να έχει αντιμικροβιακή δράση και να αναπλάθει το δέρμα γρήγορα, δηλαδή το Fylladerm Powder Spray!
  • Ένα προϊόν που θα είναι αποτελεσματικό σε τυχόν δερματίτιδες, μυκητιάσεις, ονυχομυκητιάσεις, όπως είναι το Rigenoma spray με το θαυματουργό Ozoile (οζονισμένο ελαιόλαδο και βιταμίνη Ε)
  • Μια λύση για ωτίτιδες από τη θάλασσα, όπως το Otorig Drops, που επίσης περιέχει Ozoile
  • Κάποιο φυσικό αποσυμφορητικό και κάτι για τα συμπτώματα κρυώματος από την έκθεση σε air condition ή ρεύματα. Κι εδώ οι λύσεις είναι τα Otorig Nasal & Otorig Oral
  • Για τυχόν διαστρέμματα, η άρνικα κάνει θαύματα, οπότε επιλέξτε Arnakis για παιδιά ή για ενήλικες
  • Για την ανακούφιση του δέρματος μετά την ηλιοθεραπεία, δοκιμάστε VeraPanthen με πανθελόλη ή/και Aloe vera.

 

Αυτά και σας ευχόμαστε καλές διακοπές,  χωρίς να χρειαστεί τίποτα από τα παραπάνω (εκτός φυσικά από το αντηλιακό)!

Write a comment

Your email address will not be published. All fields are required