ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΣΕΙΡΑΣ FYLLADERM Fylladerm!

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι αποκαταστάθηκε η έλλειψη των προϊόντων της σειράς Fylladerm, η οποία προέκυψε λόγω μεγάλης ζήτησης αλλά και κάποιων διαδικαστικών θεμάτων  διακίνησης  από την εταιρεία  παραγωγής τους Svas/Biosana.

Η εξαιρετικά αποτελεσματική και ασφαλής σειρά περιέχει μια καινοτόμο σύνθεση από φυσικά εκχυλίσματα Centella Asiatica και  Τσουκνίδας (Urtica Dioica).

Η Ασιατική Σεντέλα (Centella Asiatica) χρησιμοποιείται ως παραδοσιακό φυτικό φάρμακο σε διάφορες ασιατικές χώρες για πολλά χρόνια. Στην Αμερική η ονομασία του είναι Gotu Kola. Εξαιτίας της ικανότητάς της να διεγείρει το κολλαγόνο, έχει χρησιμοποιηθεί επίσης σε προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας για αποκατάστασή της, της ελαστικότητας και της βελτίωσης της υγείας του.

Η τσουκνίδα (Urica Dioica) αποτελεί ένα φυτό το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές για ιατρικούς σκοπούς. Oι αντιφλεγμονώδεις και αντιισταμινικές ιδιότητες της τσουκνίδας, βοηθούν στην γρήγορη ανακούφιση των τραυμάτων.

Η σειρά προτείνεται για περιποίηση, καθαρισμό, απολύμανση και ανακούφιση τραυμάτων κάθε είδους (και χειρουργικών), επούλωση, ανάπλαση πληγών και δερματικών ελκών καθώς και για την αντιμετώπιση εγκαυμάτων 1ου και 2ου βαθμού.

Επιλέξτε ανάμεσα στα:

Fylladerm Aποστειρωμένη Γάζα 10X10cm (10 τεμάχια σε ατομικές συσκευασίες)

Fylladerm Κρέμα 32gr

Fylladerm Powder Επουλωτικό Σπρέι 125ml

Fylladerm Protective Film Barrier Επουλωτικό Σπρέι 50ml & 185ml

 

Write a comment

Your email address will not be published. All fields are required