Τι κάνει ξεχωριστά τα καλλυντικά της Erbagil

Η σειρά καλλυντικών της Erbagil ξεχωρίζει για πολλούς λόγους, όπως η ποιότητα, η αποτελεσματικότητα, η διαδικασία παραγωγής, οι πατέντες που έχει κατοχυρώσει η εταιρεία, τα αγνά φυτικά συστατικά που περιέχουν.

Διαβάστε παρακάτω, δυο λόγια για τα 6 «μαγικά» συστατικά από φρούτα και δημητριακά, προϊόντα έρευνας της Erbagil και θα καταλάβετε!

Rigefruit:Με απολεπιστική και καθαριστική δράση!

Με δραστικό συστατικό το ταρταρικό οξύ που προέρχεται από φυτικά εκχυλίσματα από μήλα του Trentino, φλούδα από κόκκινα σταφύλια από το Sannio, λεμόνια της Σικελίας και πίτουρο σίτου από την Απουλία .
Το Rigefruit Διευκολύνει την ανανέωση των κυττάρων, προάγοντας τον κυτταρικό κύκλο και την ανανέωση του δέρματος (έως και 83% σε έξι ημέρες) και βοηθά το δέρμα να παραμείνει υγιές, νεανικό και λαμπερό.

Stamiuvex: Με αντιγηραντική δράση!

To Stamiuvex είναι βλαστικά κύτταρα που λαμβάνονται από τη φλούδα σταφυλιών ιταλικής προέλευσης, οργανικής καλλιέργειας. Είναι φυσική αντιγηραντική ουσία η οποία βοηθά στην αναγέννηση των κυττάρων.
Προσφέρει εξαιρετική ζωτικότητα και ενέργεια στα επιθηλιακά κύτταρα. Διεγείρει την ανανέωση των κυττάρων και προστατεύει το δέρμα από τους ατμοσφαιρικούς παράγοντες ρύπανσης. Προϊόν με Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την Erbagil.

Poliuvex: Με καταπραϋντική και προστατευτική δράση!

Το Poliuvex είναι επίσης ένα δραστικό συστατικό που λαμβάνεται επίσης από τη φλούδα κόκκινων σταφυλιών και προσφέρει την υψηλή αντιοξειδωτική δράση των φαινολών.
Το συστατικό Poliuvex βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία & μειώνει τους ερεθισμούς.

+ Oil: Με μαλακτική, ελαστική, φωτοπροστατευτική δράση!

Το +Oil είναι ένα βιολογικά καλλυντικό με παρθένο ελαιόλαδο που προάγει την ελαστικότητα του δέρματος. Έχει υψηλή συγκέντρωση αντιοξειδωτικών ενεργών συστατικών με αντιφλεγμονώδη δράση αποκατάστασης.
Ένα μείγμα πλούσιο σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, φυτικό κερί, βιταμίνη E, που θρέφει και αναδομεί το δέρμα, βελτιώνοντας το υδρολιπιδικό φράγμα και εξουδετερώνοντας τη γήρανση του δέρματος. Με προστατευτική και αντιρυτιδική δράση.

Linfavitis: Με ενυδατική δράση!

Το Linfavitis είναι ένα ισορροπημένο μείγμα από ανόργανα άλατα, αμινοξέα, φυσικούς σακχαρίτες, πολυφαινόλες, οργανικά οξέα και αυξίνη. Παράγεται από 100% χυμό ειδικών ποικιλιών σταφυλιών οργανικής καλλιέργειας (Falanghina, Aglianicol, Sannio).
Βελτιώνει τη συνολική εικόνα του δέρματος, προσφέρει μακροχρόνια ενυδάτωση και αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος του προσώπου και του λαιμού, διατηρώντας τη ζωτικότητα των κυττάρων και τον μεταβολισμό τους.

Υαλουρονικό Οξύ: Με ευεργετική δράση και ενυδάτωση!

Το Υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει το δέρμα βαθιά και δίνει τόνο και ελαστικότητα. Λειτουργεί ως απολεπιστικό, μειώνει τις γραμμές των ρυτίδων, βελτιώνει την εικόνα του δέρματος μετά από θεραπείες. Ενυδατώνει σε βάθος και καθιστά το δέρμα ελαστικό και βελούδινο.

Write a comment

Your email address will not be published. All fields are required