Αντιμετώπιση των ραγάδων με τη σειρά της Fylladerm!

Η αντιμετώπιση των ραγάδων με τη σειρά της Fylladerm είναι πια γεγονός!
Οι ραγάδες είναι ουλές που δημιουργούνται από απότομη διάταση (τέντωμα) του δέρματος. Συνήθεις λόγοι αποτελούν η εγκυμοσύνη (λόγω αυξημένων επιπέδων οιστρογόνων), η απότομη αύξηση ή μείωση βάρους, η αύξηση του ύψους στην εφηβεία, η μείωση της ελαστικότητας του δέρματος, οι ορμονικές διαταραχές λόγω θυροειδή, διαβήτη κλπ., η κληρονομικότητα, η κακή διατροφή.

Εμφανίζονται κυρίως σε γυναίκες αλλά και ένα μεγάλο ποσοστό ανδρών θα εμφανίσει ραγάδες κατά τη διάρκεια της ζωής του.

Τα σημεία του σώματος που εμφανίζονται, είναι το στήθος, η κοιλιά,  οι μηροί, οι γλουτοί, τα μπράτσα.

Η διάταση του δέρματος προκαλεί τραυματισμό στο μεσαίο στρώμα του δέρματος, το χόριο. Έτσι σχηματίζονται οι χαρακτηριστικές λεπτές κόκκινες ή λευκές ραβδώσεις – γραμμές, οι οποίες είναι μέρος της διαδικασίας επούλωσης του τραυματισμού, αλλά δημιουργούν και το αισθητικό πρόβλημα.

Το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του (απώλεια ελαστίνης), το κολλαγόνο αποδυναμώνεται και μειώνεται ή σταματά η αναπαραγωγή του.

Για να βελτιωθεί – επανέλθει  η εικόνα της επιδερμίδας, χρειάζεται υποστήριξη με προϊόντα που θα βελτιώσουν την ελαστικότητα, θα βοηθήσουν στην ανάπλαση και αναγέννηση του δέρματος και θα προσφέρουν αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις δράσεις.

Η σειρά Fylladerm (εμποτισμένη γάζα, κρέμα, spray, powder spray) έχει καινοτόμο σύνθεση που βασίζεται σε εκχυλίσματα Centella Asiatica & Urtica Dioica. Συστατικά τα οποία έχουν εξαιρετικές επουλωτικές, αναπλαστικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Βοηθούν στην αποκατάσταση των δερματικών βλαβών -την αντιμετώπιση ραγάδων και βελτιώνουν τον τόνο και την ελαστικότητα του δέρματος.

Μπορείτε να χρησιμοποιηθεί τόσο η κρέμα, όσο και τα spray (που περιέχουν επιπροσθέτως και υαλουρονικό οξύ) για την αντιμετώπιση ραγάδων!

Κι αν ακόμα δεν έχετε πεισθεί, δοκιμάστε τα προϊόντα  Fylladerm και θα δείτε εντυπωσιακή διαφορά.

Write a comment

Your email address will not be published. All fields are required