Αναζήτηση

Οι Προμηθευτές μας

Erbagil (Ιταλία)

Η Erbagil είναι ιταλική εταιρείας σχεδιασμού, παραγωγής και εμπορίας ιατρικών συσκευών, φυσικών θεραπευτικών προϊόντων, καλλυντικών, ποτών κ.α. Τα προϊόντα της παράγονται από την επεξεργασία θεραπευτικών βοτάνων και φυτών, φρούτων και καρπών που καλλιεργούνται με χρήση αποκλειστικά οργανικών πρώτων υλών. Η έδρα της εταιρείας είναι στη περιοχή Sannio της Καμπανίας (Νότια Ιταλία).

Δείτε τα προϊόντα της που αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα

https://www.erbagil.com/en/

SVAS Biosana (Ιταλία)

Η Svas Biosana ιδρύθηκε το 1972 και εξειδικεύεται στην παραγωγή
ιατροτεχνολογικών προϊόντων και φαρμάκων. Η έδρα της είναι στους πρόποδες του Βεζούβιου, κοντά στη Νάπολη της Ιταλίας. Διαθέτει δύο βιομηχανικές μονάδες, τις: Farmex (προϊόντα ακράτειας και ευεξίας) και την Medical (Medical devices). H Svas Biosana διαθέτει τμήμα R&D για τη δημιουργία καινοτόμων υλικών και προϊόντων. Σήμερα, η Svas Biosana διαθέτει ένα ενοποιημένο ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης, συμβατό με τα πρότυπα ISO ISO 9001, 13485, 14001, 18001, 14025 και PFC.

Δείτε τα προϊόντα της που αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα
https://svas.it/en/

Elvikann (CannaOro) (Ελλάδα)

H ELVIKANN (Ελληνική Βιομηχανία Κάνναβης) είναι ελληνική εταιρεία που έχει στην ιδιοκτησία της, την μεγαλύτερη καθετοποιημένη μονάδα θερμοκηπιακής καλλιέργειας (βιομηχανικής – φαρμακευτικής) κάνναβης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, σύνολο 40 στρεμμάτων, με έδρα το Κρόκιο Μαγνησίας.  Οι κλιματολογικές συνθήκες της Ελλάδας είναι ιδανικές για την καλλιέργεια κάνναβης, με αποτέλεσμα την παραγωγή αρίστης ποιότητος ανθού, ικανό να αποδώσει την υψηλότερη συγκέντρωση Κανναβιδιόλης (CBD) με εντελώς φυσικό τρόπο. Τα άτομα που στελεχώνουν την ELVIKANN είναι εξειδικευμένοι καλλιεργητές κάνναβης, βοτανολόγοι, μηχανολόγοι μηχανικοί, οικονομολόγοι, γεωπόνοι, άτομα με υψηλή επιστημονική κατάρτιση, διαφόρων ειδικοτήτων.

Genejet Biotech (Taiwan)

Η GeneJet Biotech, Inc. ιδρύθηκε το 2011 και εδρεύει στην Ταϊπέι της Ταϊβάν. Το όραμα της εταιρείας είναι να αναπτύξει νέες και προηγμένες ιατρικές συσκευές για να βοηθήσει τους ασθενείς στον κόσμο. Η αποστολή της είναι να παρέχει νέες ιατρικές τεχνολογίες που επιτυγχάνουν βέλτιστα αποτελέσματα και την ικανοποίηση των ασθενών. Ειδικεύεται σε προϊόντα που παρέχουν λύσεις σε χειρουργικές επεμβάσεις, διαχείριση τραυμάτων και προστασία ή/και θεραπεία του δέρματος.

Δείτε τα προϊόντα της που αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα
https://www.tissueaid.com/

ForYou Medical (Κίνα)

Η FORYOU Medical έχει έδρα την Κίνα και δραστηριοποιείται από το 2005.
Αναπτύσσει και κατασκευάζει με καινοτόμες πατενταρισμένες τεχνολογίες, προηγμένους επιδέσμους περιποίησης πληγών, αιμοστατικά προϊόντα και βιοαποικοδομήσιμα υλικά. Εξάγει σε όλον τον κόσμο.

Δείτε τα προϊόντα της που αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα
http://en.foryoumedical.com/

STH Health Care (Ισραήλ)

Η STH Health Line Ltd., ιδρύθηκε από τον φαρμακοποιό Yousef Anton και έχει έδρα το Ισραήλ. Ασχολείται με την παραγωγή και ανάπτυξη υψηλής ποιότητας προϊόντων περιποίησης του δέρματος., για περισσότερο από 20 χρόνια. Διαθέτει πιστοποιήσεις GMP / ISO 22716: 2007 και όλα τα προϊόντα της ελέγχονται δερματολογικά. Είναι ο κορυφαίος παραγωγός προϊόντων περιποίησης του δέρματος στη χώρα της. Τα προϊόντα της εξάγονται σε πάνω από 12 χώρες.

Δείτε τα προϊόντα της που αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα (λινκ αποτελεσματων)
http://www.health-sth.com/

Συνεργαζόμαστε με

number-1

Φαρμακαποθήκες

number-2

Φαρμακεία

number-3

Ηλεκτρονικά Καταστήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές και τα νέα μας!

Back to Top
Product has been added to your cart