Αναζήτηση

Οι Προμηθευτές μας

Erbagil (Ιταλία)

Η Erbagil είναι ιταλική εταιρείας σχεδιασμού, παραγωγής και εμπορίας ιατρικών συσκευών, φυσικών θεραπευτικών προϊόντων, καλλυντικών, ποτών κ.α. Τα προϊόντα της παράγονται από την επεξεργασία θεραπευτικών βοτάνων και φυτών, φρούτων και καρπών που καλλιεργούνται με χρήση αποκλειστικά οργανικών πρώτων υλών. Η έδρα της εταιρείας είναι στη περιοχή Sannio της Καμπανίας (Νότια Ιταλία).

Δείτε τα προϊόντα της που αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα

https://www.erbagil.com/en/

SVAS Biosana (Ιταλία)

Η Svas Biosana ιδρύθηκε το 1972 και εξειδικεύεται στην παραγωγή
ιατροτεχνολογικών προϊόντων και φαρμάκων. Η έδρα της είναι στους πρόποδες του Βεζούβιου, κοντά στη Νάπολη της Ιταλίας. Διαθέτει δύο βιομηχανικές μονάδες, τις: Farmex (προϊόντα ακράτειας και ευεξίας) και την Medical (Medical devices). H Svas Biosana διαθέτει τμήμα R&D για τη δημιουργία καινοτόμων υλικών και προϊόντων. Σήμερα, η Svas Biosana διαθέτει ένα ενοποιημένο ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης, συμβατό με τα πρότυπα ISO ISO 9001, 13485, 14001, 18001, 14025 και PFC.

Δείτε τα προϊόντα της που αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα
https://svas.it/en/

Olympians Hemp (Ελλάς)

Η OlympiansHemp ιδρύθηκε το 2017 στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας από μια ομάδα ανθρώπων με εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα της αειφόρου ανάπτυξης και της πράσινης επιχειρηματικότητας.
Καλλιεργεί βιομηχανική κάνναβη τα τελευταία 4 χρόνια χωρίς καμία χρήση βλαβερών λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων. Από το 2019 αποτελεί την πρώτη και μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που παράγει έλαιο CBD με την πράσινη μέθοδο εκχύλισης με CO2 σε υπερκρίσιμη κατάσταση, με την οποία διατηρούνται όλες οι ευεργετικές ιδιότητες της κάνναβης.

Δείτε περισσότερα για την Εταιρεία, εδώ:
Olympians Hemp – ORGANIC HEMP PRODUCTS

Genejet Biotech (Taiwan)

Η GeneJet Biotech, Inc. ιδρύθηκε το 2011 και εδρεύει στην Ταϊπέι της Ταϊβάν. Το όραμα της εταιρείας είναι να αναπτύξει νέες και προηγμένες ιατρικές συσκευές για να βοηθήσει τους ασθενείς στον κόσμο. Η αποστολή της είναι να παρέχει νέες ιατρικές τεχνολογίες που επιτυγχάνουν βέλτιστα αποτελέσματα και την ικανοποίηση των ασθενών. Ειδικεύεται σε προϊόντα που παρέχουν λύσεις σε χειρουργικές επεμβάσεις, διαχείριση τραυμάτων και προστασία ή/και θεραπεία του δέρματος.

Δείτε τα προϊόντα της που αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα
https://www.tissueaid.com/

ForYou Medical (Κίνα)

Η FORYOU Medical έχει έδρα την Κίνα και δραστηριοποιείται από το 2005.
Αναπτύσσει και κατασκευάζει με καινοτόμες πατενταρισμένες τεχνολογίες, προηγμένους επιδέσμους περιποίησης πληγών, αιμοστατικά προϊόντα και βιοαποικοδομήσιμα υλικά. Εξάγει σε όλον τον κόσμο.

Δείτε τα προϊόντα της που αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα
http://en.foryoumedical.com/

STH Health Care (Ισραήλ)

Η STH Health Line Ltd., ιδρύθηκε από τον φαρμακοποιό Yousef Anton και έχει έδρα το Ισραήλ. Ασχολείται με την παραγωγή και ανάπτυξη υψηλής ποιότητας προϊόντων περιποίησης του δέρματος., για περισσότερο από 20 χρόνια. Διαθέτει πιστοποιήσεις GMP / ISO 22716: 2007 και όλα τα προϊόντα της ελέγχονται δερματολογικά. Είναι ο κορυφαίος παραγωγός προϊόντων περιποίησης του δέρματος στη χώρα της. Τα προϊόντα της εξάγονται σε πάνω από 12 χώρες.

Δείτε τα προϊόντα της που αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα (λινκ αποτελεσματων)
http://www.health-sth.com/

Lentismed (Κροατία)

Η LentisMed είναι μια πρωτοπόρα κροατική εταιρεία που εξειδικεύεται στην ιατρική τεχνολογία και τον εξοπλισμό. Με εστίαση στην καινοτομία και την ποιότητα, η LentisMed έχει κερδίσει αναγνώριση τόσο τοπικά όσο και διεθνώς για τις προηγμένες ιατρικές λύσεις της. Η εταιρεία επικεντρώνεται στην ανάπτυξη σύγχρονων συσκευών για διάφορες εφαρμογές στην υγεία, από διαγνωστικά εργαλεία μέχρι θεραπευτικό εξοπλισμό. Τα προϊόντα της LentisMed φημίζονται για την ακρίβεια, την αξιοπιστία και τον φιλικό προς τον χρήστη σχεδιασμό τους, καθιστώντας τα ανεκτίμητες προσθήκες στη σύγχρονη ιατρική πρακτική. Η αφοσίωσή της στην έρευνα και την ανάπτυξη εξασφαλίζει ότι παραμένει στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας της ιατρικής τεχνολογίας, συμβάλλοντας στη βελτίωση της φροντίδας των ασθενών και την πρόοδο της υγείας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Lentismed Website

Συνεργαζόμαστε με

number-1

Φαρμακαποθήκες

number-2

Φαρμακεία

number-3

Ηλεκτρονικά Καταστήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές και τα νέα μας!

Back to Top
Product has been added to your cart