Αναζήτηση

Εμείς & οι Πελάτες μας

Αρχή μας η αξιοπιστία, η συνέπεια, η σταθερή και ποιοτική συνεργασία με τους Επαγγελματίες Υγείας που χρησιμοποιούν και διακινούν τα προϊόντα μας. Στόχος μας η συνεχής υποστήριξη των Πελατών μας, η γνώση και κατανόηση των αναγκών τους, το ποιοτικό after sales service.

Για την εξυπηρέτηση τους, λειτουργεί Τμήμα Πωλήσεων και Ενημέρωσης με πανελλαδική κάλυψη, τμήμα τηλεφωνικής υποστήριξης και τμήμα Μάρκετινγκ.

Φροντίζουμε να έχουμε τακτική φυσική ή ηλεκτρονική παρουσία, με επισκέψεις συνεργατών μας στο χώρο του πελάτη, με αποστολή ενημερωτικών newsletters, με τηλεφωνικό Κέντρο που είναι πάντα πρόθυμο να επιλύσει τυχόν προβλήματα στη διακίνηση ή στην πληροφορία, με ιστοσελίδα που παρέχει ευκολίες Β2Β πώλησης και ειδικές προσφορές.

Ο Όμιλος (CarePro) που ανήκει η Fresiamed, συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα Νοσοκομεία της Χώρας, τις σημαντικότερες φαρμακαποθήκες και εκατοντάδες φαρμακεία σε όλη την Επικράτεια. Μερικά από τα Νοσοκομεία που χρησιμοποιούν με επιτυχία και συνέπεια τα προϊόντα μας, είναι τα παρακάτω:
«Ανδρέας Συγγρός», Αττικόν, Ασκληπιείο Βούλας, Ογκολογικό «Άγιοι Ανάργυροι», Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», Ιπποκράτειο, «Σωτηρία», Νοσοκομείο Νίκαιας, «Άγιος Σάββας», Κ.Α.Τ., «Γ. Γεννηματάς», «Αλεξάνδρας», Νοσ. Μεταξά, Ελπίς, Θεαγένειο, Παν. Νοσοκομείο Πατρών, Ιπποκράτειο Θεσ/νίκης, Π.Α.Γ.Ν. Ηρακλείου, Παν. Νοσοκομείο Λάρισας, Παν. Νοσοκομείο Ιωαννίνων, Άγιος Ανδρέας Πατρών, Βενιζέλειο, κα.

Τέλος, στην ενότητα «Σημεία Πώλησης» της ιστοσελίδας της Fresiamed, καταγράφονται όλα τα Φαρμακεία που διακινούν προϊόντα μας, ώστε να διευκολύνουμε τον ασθενή/πελάτη, να τα προμηθευτεί εύκολα και γρήγορα.

Συνεργαζόμαστε με

number-1

Φαρμακαποθήκες

number-2

Φαρμακεία

number-3

Ηλεκτρονικά Καταστήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές και τα νέα μας!

Back to Top
Product has been added to your cart