Ωμέγα 3 λιπαρά: Απαραίτητα για μια καλή υγεία!

Τα Ωμέγα 3 είναι πολυακόρεστα λιπαρά οξέα που εμπλέκονται σε σημαντικό βαθμό στις κυτταρικές διεργασίες, σε κάθε επίπεδο ιστού στο σώμα, από το νευρικό σύστημα έως το δέρμα.

Τα φυσιολογικά επίπεδα των Ω3 στον οργανισμό, προσφέρουν σημαντικά οφέλη για τη διατήρηση της σωματικής υγείας και συνδέονται επίσης με πολλά άλλα προστατευτικά οφέλη, όπως η πρόληψη των καρδιακών παθήσεων, ορισμένων τύπων καρκίνου και της γνωστικής πτώσης λόγω γήρανσης.

Η συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη Ω3 πρέπει να αντιπροσωπεύει τουλάχιστον το 2% της ημερήσια λήψης θερμίδων, πχ. 2 γραμμάρια σε 2000 θερμίδες ανά ημέρα.

Πλούσιες πηγές ωμέγα-3 είναι κυρίως τα λιπαρά ψάρια, όπως ο σολομός και ο τόνος, αλλά υπάρχουν και αρκετές άλλες τροφές με άφθονα ωμέγα-3, όπως τα φασόλια, τα αυγά, ο λιναρόσπορος, τα καρύδια.

Με δεδομένο ότι ΔΕΝ παράγονται από τον οργανισμό θα πρέπει να λαμβάνονται από τη διατροφή ή μέσω συμπληρωμάτων.

Διαβάστε γιατί η προσθήκη συμπληρώματος με Ω3 είναι σημαντική:

  • Βελτιώνει την υγεία της καρδιάς, μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων, μειώνοντας τα τριγλυκερίδια, ενώ δρα και ως φυσικό αντιθρομβωτικό
  • Βελτιώνουν τη μνήμη και τη γνωστική λειτουργία
  • Ρυθμίζουν τη διάθεση και καταπολεμούν άγχος και κατάθλιψη
  • Μειώνουν τον πόνο και την δυσκαμψία των αρθρώσεων – ιδανική πρόταση για ασθενείς με αρθρίτιδα
  • Είναι χρήσιμα για την υγεία των ματιών, την καλή όραση και την πρόληψη εμφάνισης ωχράς κηλίδας
  • Βελτιώνουν την ενυδάτωση του δέρματος και τη φλεγμονή
  • Είναι απαραίτητα στην εγκυμοσύνη και τον θηλασμό αφού είναι σημαντικά για την ανάπτυξη του εμβρύου, μπορεί να βοηθήσουν στη μείωση του κινδύνου πρόωρου τοκετού και είναι «όπλο» κατά της επιλόχειας κατάθλιψης

Τα Ω3 λιπαρά μπορεί να ληφθούν σε μορφή σιροπιού.

Η CannaOro δημιούργησε μια μοναδική σύνθεση που περιλαμβάνει πέραν των Ω3 λιπαρών, βιταμίνες Α, D3, E, K2, B12, εκχύλισμα αλόης και αυγοτάραχο Μεσολογγίου καθώς και έλαιο σπόρων κάνναβης.

Το έλαιο κάνναβης ενισχύει ως και 98% την απορρόφηση των συστατικών, καθιστώντας το μια εξαιρετική λύση για κάθε ηλικία!

Περισσότερα για το σιρόπι Ω3 της CannaOro εδώ!

Write a comment

Your email address will not be published. All fields are required