Αποχαιρετώντας τον χειμώνα με… ιώσεις!

Μπορεί ημερολογιακά να ξεκινά η άνοιξη, όμως τι πιο συνηθισμένο από έναν Μάρτη «γδάρτη και παλουκοκαύτη» που λέει και η γνωστή φράση. Είναι μια εποχή που οι εναλλαγές των θερμοκρασιών είναι συχνές, άρα και η δυσκολία προφύλαξης μεγαλώνει, με αποτέλεσμα οι ιώσεις να επανέρχονται λίγο πριν μας αποχαιρετήσουν ως την επόμενη μαζική έλευση τους το φθινόπωρο.

Οι ιώσεις φέρνουν πονόλαιμο, βήχα, μπουκωμένη μύτη και άλλα. Ο οργανισμός μας έχει ανάγκη από λύσεις επί των συνεπειών, που περιλαμβάνουν ενίσχυση του ανοσοποιητικού αλλά και αντιμετώπιση των συμπτωμάτων!

Η μεγάλη ελληνική Εταιρεία καλλιέργειας και παραγωγής κάνναβης ElvikannCannaOro έχει δημιουργήσει δυο πρωτοποριακά φυσικά σκευάσματα που φέρνουν γρήγορη και ασφαλή ανακούφιση.

Συνδυάζουν έλαιο σπόρου κάνναβης και εκχυλίσματα θεραπευτικών βοτάνων.

Συγκεκριμένα μπορείτε να επιλέξετε για το φαρμακείο του σπιτιού τα:

Hypertonic Solution Nasal Spray: Φυσικό αποσυμφορητικό που ενυδατώνει τη φλεγμονή στο ρινικό ενδοθήλιο, προστατεύει από ιούς και βακτήρια και μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα, από κάθε ηλικία.

Στα συστατικά του θα βρούμε αλόη, σαμπούκο, εχινάκεια, πρόπολη, υαλουρονικό οξύ, θαλασσινό αλάτι Μεσολογγίου & Cannabis Sativa Seed oil.

Soft Throat Spray: Σπρέι που ανακουφίζει από βήχα και πονόλαιμο, καταπραΰνει και ενυδατώνει και προστατεύει το κατώτερο αναπνευστικό. Είναι κατάλληλο και για την καθημερινή στοματική υγιεινή!

Περιέχει αλόη, σαμπούκο, εχινάκεια αγριόβρουβα, πρόπολη & Cannabis Sativa Seed oil.

Οι ευεργετικές δράσεις του ελαίου κάνναβης στον ανθρώπινο οργανισμό, σε συνδυασμό με τη δράση των υπόλοιπων φυσικών συστατικών, μας προσφέρουν δύο ακαταμάχητες θεραπευτικές λύσεις που αξίζει να δοκιμάσετε!

Ζητείστε τα με το όνομα τους από τα φαρμακεία!

Αποκλειστική προώθηση & διανομή για την Ελλάδα: Fresiamed

Write a comment

Your email address will not be published. All fields are required